Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:12:54 GMT

دانش آموزان کرونا را شکستند/ درس و مشق تعطیل نیست

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۹۰۴۳

دانش آموزان کرونا را شکستند/ درس و مشق تعطیل نیست

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حدود دوهفته‌ از تعطیلی کلاس‌های درس و مدارس در مازندران می‌گذرد و برخی معلمان خلاق و مبدع، شیوه‌ای آموزش را به فضای مجازی کشانده‌اند.

بچه‌های گل کلاس چهارم مدرسه ناصرخسرو عنوان گروه مجازی است که شکل‌گرفته و اعضای این گروه همکلاسی‌هایی هستند که حدود دو هفته به دلیل جولان ویروس کرونا از رفتن به مدرسه محروم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهایی که متولیان سلامت و بهداشت، تأکید می‌کنند تا شهروندان مازندرانی برای حفظ سلامت از خانه‌ها بیرون نروند، تکلیف درس و مدرسه دانش‌آموزان به فضای مجازی کشیده شد و می‌توان امیدوار بود که فضای مجازی که تا دیروز مسئولان دغدغه ساماندهی آن را داشتند، امروز در مسیر اصلی در حال ریل‌گذاری قرار گیرد.

خانم خزایی معلم کلاس چهارم پروین مدرسه ناصرخسرو است و ۳۰ دانش‌آموز دارد و برای آنکه شاگردانش از درس و مدرسه عقب نمانند، اقدام به تشکیل گروه مجازی کرده تا همکلاسی‌ها را دورهم جمع کند.

وی هرروز تکالیف درس‌های مختلف دانش‌آموزان را در قالب عکس، فایل صوتی و کلیپ تصویری آموزش می‌دهد و از دانش‌آموزانش می‌خواهد تا نسبت به انجام تکالیف اقدام کنند. او دریکی از درس‌ها، از دانش‌آموزان خواست تا شعر لطف حق را روخوانی کرده و سه بیت از شعر را در قالب فایل صوتی ضبط و ارسال کنند و دانش‌آموزان نیز سعی دارند از طریق فضای مجازی از درس و مدرسه عقب نمانند.

وی عقب نماندن دانش‌آموزان از درس و مدرسه در روزهایی که مدرسه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل است، را هدف برپایی کلاس‌های آموزشی در فضای مجازی بیان کرد.

همچنین محمد عباسی ولی یک دانش‌آموز مقطع متوسطه اول نیز می‌گوید: در روزهایی که استان درگیر ویروس کرونا است بیش از هر چیز نگران سلامت فرزندان و عقب نیفتادن آنان از درس و تحصیل هستیم.

نگرانی خانواده‌ها درباره تحصیل فرزندان امری ملموس و محسوس است و باید این نگرانی‌ها با شیوه‌های مختلف ازجمله آموزش از راه دور و فضای مجازی برطرف شود

وی ادامه داد: هرچند طبق تصمیم درست متولیان امر مدارس تعطیل‌شده است اما نگرانی خانواده‌ها درباره تحصیل فرزندان امری ملموس و محسوس است و باید این نگرانی‌ها با شیوه‌های مختلف ازجمله آموزش از راه دور و فضای مجازی برطرف شود.

وی با عنوان اینکه هرچند شبکه آموزش برای هر مقطع حدود نیم ساعت در روز آموزش کلی ارائه می‌دهد، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های رسانه ملی، این مدت کم آموزش برای هر مقطع و پایه درسی کافی نیست و لازم است مدیران آموزشی مدارس با بهره‌گیری از شیوه‌های آموزشی از طریق فضای مجازی، کلاس‌های درس را به این حوزه سوق دهند.

مونا جعفری دانش‌آموز پایه اول متوسطه دوم که در دبیرستان فرزانگان تحصیل می‌کند، می‌گوید: در روزهای گذشته برخی از معلمان اقدام به تشکیل گروه‌های مجازی کرده‌اند و درس‌ها را از این طریق آموزش می‌دهند که کاری جدید و خوب است.

وی افزود: بردن کلاس درس به فضای مجازی می‌تواند استفاده از فضای مجازی را مفید و بهینه کند. در این گروه دانش‌آموزان با یکدیگر هم‌اندیشی و مباحثه تحصیلی دارند.

۵۹۵ مدرسه مازندران از اینترنت محروم هستند

وی یادآور شد: شیوه آموزش مجازی راهی برای شکست کرونا توسط دانش‌آموزان و معلمان است و امیدواریم پس از بازگشایی مدارس، از شیوه‌های تلفیقی آموزش‌های مجازی و حقیقی برای ارتقای راندمان تحصیلی بهره برده شویم.

ارائه آموزش‌های مجازی و از راه دور دانش‌آموزان مستلزم فراهم شدن زیرساخت‌ها است اما در حال حاضر بسیاری از دانش‌آموزان مناطق روستایی از این امکان محروم هستند. در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در استان ۸۴ درصد و همچنین چهار میلیون و ۹۰۰ هزار سیم‌کارت در مازندران فعال است و دو میلیون و ۸۱۴ هزار مازنی کاربر اینترنت هستند، همچنین دو هزار و ۵۰۰ روستای استان از سرویس اینترنت بهره‌مند هستند.

بااین‌حال علیرضا سعدی مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به این‌که از مجموع هزار و ۵۳۸ مدرسه روستایی، در حال حاضر ۵۴۱ مدرسه اینترنت ADSL دارند و از این طرح نیز بهره‌مند خواهند شد، گفت: این طرح در مازندران با همکاری اداره کل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات استان، عملیاتی خواهد شد و این اداره کل، ضمن اعطای دو سال اینترنت رایگان، طرح مودم رایگان و راه‌اندازی رایگان را نیز برای مدارسی که از این امکانات بهره‌مند نبودند، در نظر دارد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به اینکه ۵۹۵ مدرسه در روستاهای مازندران، فاقد سرویس اینترنت هستند، گفت تعدادی از مدارس روستایی در مازندران، حتی خط تلفن هم ندارند که این مدارس نیز در این طرح به‌صورت نیم‌بها نام‌نویسی خواهند کرد تا زیرساخت لازم برای برخورداری از اینترنت رایگان بر ای‌ آنها مهیا شود.

مازندران ۵۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در بیش از چهار هزار و ۹۰۰ مدرسه مشغول تحصیل هستند و تعطیلی مدارس به دلیل کرونا نیازمند تقویت زیرساخت‌ها برای آموزش‌های مجازی و از راه دور است تا همه دانش‌آموزان از فرصت برابر تحصیلی بهره‌مند شوند.

کد خبر 4869779

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانش آموزان آموزش و پرورش مازندران ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر سیلاب گرگان تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد بارش باران شیراز بیرجند دانش آموزان درس و مدرسه فضای مجازی راه دور دانش آموز بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۹۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی